Què és el Monocicle

Cicle de música intimista que reuneix cantautors, personatges i grups que utilitzen la música com a via d’expressió. El cicle rep el nom de Monocicle, “Mono” en referencia a –un de sol, o en solitari- i “Cicle”, ja que es planteja en una época determinada, durant tot l’any. S’acostuma a fer de setembre a novembre, i de febrer a juliol, tancant cada any amb el “Festivalet”, on es convoca un concurs de Cantautors/es, que fan un concert, tot amenitzat amb activitats per petits i grans, concerts, fira, vermut, foodtrucks, etc. Tot sempre en un format reduït, íntim i familiar.

En la programació del Monocicle han estat presents molts artistes d’arreu del país com:

Sènior i el Cor Brutal, Ferran Palau, Núria Graham, Mazoni, Estúpida Erikah, Isaac Ulam, Sexy Bicycle, Esteve Molero,La Brigada, Albert Palomar, Meritxell Gené, Yaima Orozco, Steven Munar, Tu no La Nòvia, Línia Maginot, Alberto Montero, Suite Momo, Petit, Chet, Gos Binari,  Namina, Ual·la, Joan Thelorius, Bulma, etc.

Els concerts es desenvolupen a l’Entitat Els Xulius, i repartits en dos àmbits diferents, terrassa/pati a l’estiu, i a la Sala gran a l’hivern. Tot i així al Festivalet es fa servir el carrer, la casa i la terrassa/pati de l’entitat els Xulius de Sant Pere de Ribes. Un indret acollidor i agradable. Un ambient distés on les cançons faran que es transformi en un debat musical entre el públic i l’artista. Crear un clima d’intimitat i de feedback entre l’artista i el públic, el convidat-artista està com a casa i el públic pot escoltar tots els detalls musicals.

Per qualsevol aclaració, dubte o consulta podeu posar-vos en contacte a través d’aquest formulari. Gràcies.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s